TANULJ HÉBERÜL

Online nyelvtanfolyamok

Izraelben élsz és döcög a hébered? Bővelkedsz a kifogásokban, például azt mondod:  Nincs időm tanulni! … Állandóan dolgozom! … Korlátolt szókincset használok a munkában és az nekem elég! … A gyerektől tanulok én héberül! … Azt hiszem, nincs nyelvérzékem! … A héber rettentő bonyolult! … Kellemes az életem, amióta nem értem a rádióban/tévében a híreket! … Elboldogulok én az államnyelv nélkül, hisz van shalomolim és izraelinfo meg Új Kelet!

Álljunk meg egy szóra! Ha most felszabadult 8 óra minden napodból, mert nem járhatsz dolgozni, itt az idő, tanulj héberül koronavírus idején!

Egyelőre az állami ulpánok hivatalosan nem tartanak online tanfolyamokat annak ellenére, hogy a már elindult tanfolyamokat videókonferenciák keretében megtartják a legtöbb esetben. Ezt a napi szinten frissülő rendelkezések ezt akár holnap megváltoztathatják.

Privát ulpánok online tanfolyamaiból azonban összeszedtünk egy csokorra valót, melyekre akár már ma regisztrálhatsz:

 

Ulpan Or

honlap: https://www.ulpanor.com/

Oktatási módszer: Gyors nyelvtanulás pedagógiai, pszichológiai, technológiai alapokon (PPT), amely az egyértelmű tanulási célok megteremtésére összpontosít a modern technológia felhasználásával, a nyelvi készségek fejlesztése érdekében. Izrael egyik leghatékonyabb ulpánja, az ulpánok Harvard Egyeteme, 1-4 fős csoportokban.

Speciális programok olimok számára: 

https://www.ulpanor.com/new-immigrants/

A tanfolyamok ára:

 https://www.ulpanor.com/product-category/ebooks/standard-study-material/

tanítás nyelve: angol (minimális angoltudás szükséges, a tanítás nyelve a héber.)

 

Ulpan Lainyan

honlap: https://ulpan.com/

oktatási módszer: A tanterv a Pimsleur-módszeren alapszik, a tanulókat anyanyelvűek virtuális beszélgetéseibe vonja be. A tankönyvek dialógusokat tartalmaznak, melyeket a tanulók értelmeznek, majd megtanulnak a megfelelő héber kiejtéssel és nyelvtannal. Átfogó héber tanulási élmény a beszélgetéshez szükséges készségekre összpontosítva, egyénileg magánórák és csoportos formában

 

tanfolyamok ára:

magánszemélyeknek:  https://ulpan.com/private-lessons/

Ulpán az új olimok részére (ingyenes) https://ulpan.com/olim/

Üzleti tanfolyamok:: https://ulpan.com/hebrew-for-business/

Az aktuális csoportos kurzusok programjai: https://ulpan.com/group-courses/

tanítás nyelve: angol

 

Rosen School of Hebrew 

honlap: rosenhebrewschool.com

A Rosen School of Hebrew a jeruzsálemi Hebrew University-vel együttműködve 70 éves kiváló héber tanítási tevékenységgel büszkélkedhet. Izrael vezető akadémiai intézményeként célunk, hogy ezt a rengeteg tudást megosszuk az emberekkel szerte a világon, nyelvtudósok és oktatási szakemberek által kidolgozott online programokon keresztül. Ezek az online kurzusok nemzetközi szinten biztosítják a hallgatóknak a héber nyelvű pedagógiai szakértelmet. A Hebrew University teljes mértékben akkreditálja az összes nyelvtanfolyamunkat, így a hallgatók egyetemi kreditért vehetnek részt kurzusokon.

 • Tanfolyamok:
 • Modern héber
 • Izrael-tanulmányok
 • Héber Gyerekeknek
 • Jiddis
 • Bibliai héber

tanítás nyelve: angol, és héber (minimális angoltudás szükséges)

 

Ulpan Bayit

honlap: https://ulpan.co.il/

Az Ulpan Bayit módszere a klasszikus „immerziós technikán” alapszik és az iskola hisz abban, hogy héberül tanít hébert. Munkatársaik kizárólag professzionális héber, mint idegennyelv tanárokból áll, akik a Jeruzsálemi Héber Egyetem igazolványával rendelkeznek.

A tanfolyamok árai:

 • Hozzávetőlegesen 55 NIS per 45 perc (akadémiai óra)
 • Egy délelőtti 72 akadémiai órás kurzus 3600 NIS
 • Egy 60 akadémiai órás esti, valamint az online kurzus ára 3450 NIS
 • 2022 októberétől a könyv árát tartalmazza.

tanítás nyelve: héber

 

Ulpán Etcion:

honlap: https://www.jewishagency.org/ulpan-etzion/

Az 1949-ben alapított Ulpan Etzion öt hónapos intenzív héber nyelvtanulást kínál a világ minden tájáról érkező, főiskolai diplomával rendelkező új bevándorlók számára .

Jogosultság
 • Főiskolai végzettségű
 • 22-35 éves korig
 • Egyedülállók és gyermek nélküli párok
Campusok

 

Figyelem! a fentiekben részletezett információk kizárólagosan az általános tájékoztatást szolgálják. A közreadottak rendszeresen frissítésre kerülnek, de semmi esetre sem követik automatikusan a jogszabályi változásokat. A megjelölt források ezzel szemben a jogszabályi környezet változásait folytonosan követő információkat tartalmaznak, ezért elengedhetetlen, a konkrét és személyre szabott döntések meghozatalát megelőző tanulmányozásuk