Támogatási Oldal

KÉRJÜK TÁMOGASD A CHOMA PROGRAMOT!

Minden egyes számlánkra befizetett adomány közelebb visz bennünket céljaink megvalósításához

Mint ismeretes a CHOMA alapot a kilencszázötvenhatos forradalmat követő alijahullám megsegítésére hozták létre. Abban az időben szinte agóránként adta össze a magyar nyelvterületről származó jisuv a szükséges tőkét. Évtizedeken keresztül az alaptőke kamatai képezték a támogatások forrását. A mai gazdasági helyzetben, azonban a nullához közelítenek a kamatok, így újólag  a tőkepótlás eszközéhez kell folyamodni, hogy folytatni lehessen azt, amit a CHOMA MIFAL LEOLEJ HUNGARIA   alapítói anno célként megjelöltek.

AMENNYIBEN EGYETÉRTESZ VELÜNK ABBAN, hogy nem szabad magukra hagyni az olékat, és lehetőséghez mérten segítenünk, támogatnunk kell beilleszkedésüket.

AMENNYIBEN FONTOSNAK TARTOD, hogy ösztöndíjakkal, kedvezményes kölcsönökkel, és egyéb támogatásokkal lehetőséget kell adnunk számukra, hogy minél előbb, ön- és családfenntartókká válhassanak, hogy az elkövetkezendőkben, már ők is részt tudjanak vállalni a támogatási programjainkban.

AMENNYIBEN ANYAGI HELYZETED MEGENGEDI, kérjük adakozz esetenként, vagy havonta 100 sekelt, (vagy többet) ahogyan azt évtizedekkel korábban eleink is tették.

Külön kéréssel fordulunk mindazokhoz, akik korábban már részesültek támogatásban, ösztöndíjban, netán igénybe vettek kedvezményes kölcsönt, – most rajtatok a sor, juttassatok vissza valamennyit a következő alija generáció beilleszkedésének megkönnyítése érdekében.

Van kérdésed?

Küldj egy üzenetet

Köszönjük a támogatásodat, köszönjük az adományodat!

Copyright ©2023 salomolim.com – All Rights Reserved.